حفظ و بهبود سطوح عملکرد و استقلال ، که به بهبود کیفیت زندگی فرد کمک می کند.
برای فرد مبتلا به پارکینسون گزینههای درمانی مختلفی موجود است. البته، درمان کاملی وجود ندارد؛ ولی داروها و گاهی جراحی میتواند مؤثر باشد.
تست آنلاین پارکینسون روشی سریع و آسان برای تشخیص بیماری پارکینسون است. برای شروع تست بر روی تصویر زیر کلیک کنید:
این گروه های غذایی ممکن است خطر ابتلا به پارکینسون را افزایش داده یا روند پیشرفت آن را تسریع کنند.
روشهای درمانی که برای پارکینسون به کار برده میشوند، برای کنترل علائم هستند؛ اما درمان قطعی آن هنوز ایجاد نشده است.
در این زمینه محققان توانستهاند چشمانداز خوبی را برای از بین بردن این بیماری پیشرونده پیدا کنند. به همین دلیل این امید وجود دارد که در چند سال آینده بتوان یک درمان قطعی کشف کرد.
جراحیهای تالاموتومی و پالیدوتومی انجام میشوند؛ اما بهعلت خطر عوارض جانبی چندان معمول نیستند.
اما مهم است بدانید که داشتن این جهش های ژنی به این معنی نیست که شما قطعاً به این بیماری مبتلا خواهید شد.
بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است، رژیمهای غذایی که دارای آنتی اکسیدان هستند میتوانند در مغز برای جلوگیری از پیشرفت بیماری پارکینسون مفید باشد.
هیچ آزمایش خاصی برای تشخیص پارکینسون وجود ندارد. تشخیص بر اساس سابقه سلامتی ، معاینه فیزیکی و عصبی و همچنین بررسی علائم و نشانه ها انجام می شود.
سن : افزایش سن یکی از خطرات ابتلا به این بیماری می باشد. به طور کلی می توان گفت ۳ درصد از افراد ۶۵ سال و بالای ۵ بیماری پارکینسون امپول درصد از کسانی که ۸۵ سال هستند در معرض ابتلا به این بیماری می باشند. بیماری پارکینسون اختلال بر سیستم عصبی می باشد که معمولا در افراد مسن دیده می شود. از آنجایی که این عارضه ارثی نیست ، جهش های ژنتیکی به طور تصادفی اتفاق می افتد و اغلب محققان می گویند ترکیب عوامل محیطی و ترکیب ژن ها می تواند در وقوع آن موثر باشد.
در حد یک جمله نمی توان جواب داد. هر لرزشی پارکینسون نیست. لذا بهتر است جهت تشخیص قطعی به پزشک مراجعه نمایید تا تحت بررسی و معاینات لازم قرار بگیرید.
پزشک متخصص در این زمینه توصیه میکند که سبک زندگی خود را تغییر دهید و ورزشهای هوازی را به طور مداوم انجام دهید. در بعضی از مواقع فیزیوتراپی که باعث تعادل و کشش میشود هم توصیه میکنند.
در حالی که سفتی عضلات تکمیل کردن کارها را طولانی می کند، مرحله ۲ تعادل را مختل نمی کند. مشکلات راه رفتن ممکن است ایجاد یا افزایش یابد و وضعیت بدن فرد شروع به تغییر کند.